Mansikkatäytteiset muurikkaletut

Mansikkatäytteiset muurikkaletut

Muurikassa valmistuu kesä herkullisimmat ja suurimmat letut. Täytteenä maistuu takuuvarmasti mansikat.

1 h 30 min
keskitaso
158 kcal / 100g
0

Ainekset16 isoa lettua

16 isoa lettua
4
kananmunaa
1 l
2 dl
ohrajauhoja
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
½ dl

Paistamiseen

Mansikkatäyte

1 prk (2 dl)
1 prk (200 g)
sokeria maun mukaan
mansikoita

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini. Anna turvota vähintään 30 min
  2. Valmista täyte: Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka.
  3. Paista Oivariini rasvassa muurinpohjapannulla tai paistinpannulla suuria lettuja. Tarjoa lettuja mansikkatäytteen ja tuoreiden mansikoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
79 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

    Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›