Mansikkatäytteiset muurikkaletut

Mansikkatäytteiset muurikkaletut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mansikkatäytteiset muurikkaletut

Mansikkatäytteiset muurikkaletut

Muurikassa valmistuu kesä herkullisimmat ja suurimmat letut. Täytteenä maistuu takuuvarmasti mansikat.

Valmistusaika

Työaika
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
11 arvostelu

Ainekset16 isoa lettua

16 isoa lettua
4
kananmunaa
1 l
2 dl
ohrajauhoja
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
½ dl

Paistamiseen

Mansikkatäyte

1 prk (2 dl)
1 prk (200 g)
sokeria maun mukaan
mansikoita

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini. Anna turvota vähintään 30 min
  2. Valmista täyte: Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka.
  3. Paista Oivariini rasvassa muurinpohjapannulla tai paistinpannulla suuria lettuja. Tarjoa lettuja mansikkatäytteen ja tuoreiden mansikoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.