Mansikkatiramisu

Mansikkatiramisu
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Mansikkatiramisu

Mansikkatiramisu

Tässä kesäisessä tiramisussa maistuu makea mansikka. Kerrostele jälkiruoka tarjolle rennosti piirasvuokaan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
tekeytyminen
6 h
Yhteensä
6 h 30 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
100 g
savoiardi-keksejä
1 dl
½ l
tuoreita mansikoita viipaleina
2
kananmunaa
½ dl
sokeria
1 rasia (200 g)
1
sitruunan kuori raastettuna
1 prk (2,5 dl)
ripaus
pakastekuivattua mansikkaa tai mustikkaa

Ohje

  1. Levitä keksit piirasvuoan (ø 24 cm) pohjalle, murra osa kekseistä jotta pohja täyttyy tasaisesti. Kostuta keksit mehussa ja levitä päälle mansikkaviipaleet.
  2. Erottele kanamunista keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Vaahdota keltuaiset ja sokeri hyvin keskenään ja lisää vaahtoon tuorejuusto.
  3. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää vaahto tuorejuustovaahdon joukkoon. Kääntele sekaisin ja mausta raastetulla sitruunan kuorella. Levitä vaahto vuokaan mansikoiden päälle.
  4. Vaahdota mansikkakerma ja levitä rennosti tiramisun pinnalle. Anna tekeytyä kylmässä muutama tunti tai yön yli. Viimeistele ennen tarjoilua kuvatulla mansikkarouheella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.