Mansikkavanoffee

Mansikkavanoffee
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Mansikkavanoffee

Mansikkavanoffee

Mansikkavanoffee on saanut inspiraation banoffeesta. Rapealle keksipohjalle levitetään vaniljakinuskia ja tuoreita mansikoita. Kuohkea kermavaahto kruunaa kesäisen piiraan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
tekeytyminen
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
1313 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

50 g
175 g
keksejä , esim. Domino kardemumma
½ dl
mantelirouhetta

Täyte

1 prk (200 g)
1 rasia (200 g)

Pinnalle

250 g
tuoreita mansikoita
1 prk (3,3 dl)

Ohje

  1. Sulata voi. Rouhi keksit ja yhdistä sulaan voihin. Lisää mantelirouhe.
  2. Painele muruseos piirakkavuoan (ø 23 cm) pohjalle ja reunoille.
  3. Yhdistä vaniljakreemi ja tuorejuusto. Sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi. Levitä vaniljatoffee keksipohjalle. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
  4. Ennen tarjoilua viipaloi mansikat piiraan päälle ja vaahdota kerma. Lusikoi tai pursota kermavaahto mansikoiden päälle. Koristele tuoreilla mansikoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
285 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.