Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.86
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 prk (à 2.5 dl) Valio mansikkakermaa
- 500 g tuoreita mansikoita
- 200 g mustikoita tai herukoita
- 100 g savoiardi-keksiä
-
1 prk (500 g)
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
- 100 g marenkia
- 2 rkl pistaasipähkinärouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota kerma. Poista mansikoista kannat ja halkaise.
- Kerrostele tarjoilukulhoon ainekset, mansikkakermaa palloiksi pursotettuna, marjoja, keksejä, vaniljakastiketta ja marenkeja.
- Anna tekeytyä jääkaapissa ja koristele pistaasirouheella ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
92 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
13,2 g
Rasva
3,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.