Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mansikkavara

Pikatarjottavaa vartissa. Tällaista ohjetta tarvitaan kun yllätysvieraat kolkuttelevat ovella. Kerrosjälkiruoka syntyy kesäisistä raaka-aineista.

Mansikkavara
Mansikkavara

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 prk (à 2.5 dl) Valio mansikkakermaa
  • 500 g tuoreita mansikoita
  • 200 g mustikoita tai herukoita
  • 100 g savoiardi-keksiä
  • 1 prk (500 g)
    Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
    Valio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
    Valio Vanilla™ vaniljakastike 500 g laktoositon
  • 100 g marenkia
  • 2 rkl pistaasipähkinärouhetta

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Poista mansikoista kannat ja halkaise.
  2. Kerrostele tarjoilukulhoon ainekset, mansikkakermaa palloiksi pursotettuna, marjoja, keksejä, vaniljakastiketta ja marenkeja.
  3. Anna tekeytyä jääkaapissa ja koristele pistaasirouheella ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal
Proteiini 1,8 g
Hiilihydraatti 13,2 g
Rasva 3,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,2 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search