
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 prk (à 2.5 dl) Valio mansikkakermaa
- 500 g tuoreita mansikoita
- 200 g mustikoita tai herukoita
- 100 g savoiardi-keksiä
-
1 prk (500 g)
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
- 100 g marenkia
- 2 rkl pistaasipähkinärouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota kerma. Poista mansikoista kannat ja halkaise.
- Kerrostele tarjoilukulhoon ainekset, mansikkakermaa palloiksi pursotettuna, marjoja, keksejä, vaniljakastiketta ja marenkeja.
- Anna tekeytyä jääkaapissa ja koristele pistaasirouheella ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
69 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
2,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa