Manteliletut ja mansikkavaahto

Manteliletut ja mansikkavaahto

Nämä kuohkeat manteliletut sopivat mainiosti kesäiseksi jälkiruoaksi tai välipalaksi.

45 min
keskitaso
276 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
kananmunaa
1 dl
1 dl
¼ tl
suolaa
½ dl
sokeria
2 dl
mantelijauhetta
½ dl
perunajauhoja

Paistamiseen

Mansikkavaahto

1 dl
1 prk (200 g)
tuoreita mansikoita

Ohje

  1. Sekoita kaikki taikinan aineet kulhossa tasaiseksi. Anna taikinan turvota hetken ajan.
  2. Vaahdota kerma ja sekoita siihen mansikkarahka. Pilko sekaan tuoreita mansikoita mansikkasesongin aikaan tai tarjoa sellaisenaan lettujen kanssa.
  3. Paista taikinasta ohukaispannulla pieniä lettuja Oivariini rasvassa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
276 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›