Marianne suklaaleivos

Reseptiyhteistyö: Gloria Blog Awards -menu

Marianne suklaaleivos

Marianne suklaaleivos

Reseptiyhteistyö Gloria Blog Awards -menu

Marianne suklaaleivos

Marianne suklaaleivos on maukas pieni jälkiruoka illanistujaisiin tai cocktail-pöydän antimiin.

8 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset8 n. 8 annosta

200 g
tummaa suklaata
200 g
Valio voi vähemmän suolaa HYLA®
3 kpl
munaa
150 g
sokeria
1 dl
puolikarkeita vehnäjauhoja
1 prk
Marianne-rouhetta

Ohje

  1. Vatkaa kananmuna ja sokeri vaahdoksi.
  2. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa ja jäähdytä seos.
  3. Sekoita suklaa-voiseos ja kananmuna-sokerivaahto keskenään.

  4. Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja sekoita kaikki yhteen.
  5. Voitele pyöreä irtopohjakakkuvuoka.
  6. Kaada massa vuokaan ja paista noin 20 minuuttia 170 °C uunissa.
  7. Ota kakku pois vuoasta ja koristele Marianne-rouheella. Jäähdytä ja leikkaa kakku.
  8. Tarjoile herkullinen suklaaleivos huoneenlämpöisenä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›