Mariannen puolukkarahka

Mariannen puolukkarahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mariannen puolukkarahka

Mariannen puolukkarahka

Raikas ja makea minttukaramelli sopii jälkiruokaan tuoreiden puolukoiden seuraksi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
1 prk (200 g)
3 - 4 dl
puolukoita
1/2 - 3/4 dl
sokeria
1
Marianne crush -rouhetta

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaniljarahka ja soseutetut, sokeroidut puolukat sekä karamellirouhe.
  2. Jaa annoskulhoihin ja koristele puolukoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›