Marin flatbreadit grillissä

Reseptiyhteistyö: Mari

Marin flatbreadit grillissä

Marin flatbreadit grillissä

Reseptiyhteistyö Mari

Marin flatbreadit grillissä

Grillatut flatbreadit ovat rentoa ja trendikästä kesäruokaa. Tarjoa omien suosikkitäytteiden kanssa tai nappaa täytevinkit reseptistä.

8 Henkilölle
45 min
00 arvostelua

Ainekset8 n. 8 annosta

Flatbreadit

5 dl
täysjyvävehnäjauhoja
½ dl
2 dl
vettä
25 g
hiivaa
½ tl
suolaa

Broileriflatbreadit

4 kpl
maustamattomia broilerin rintafileitä
½ kpl
paprikaa
100 g
Valio Koskenlaskija® Ruoka maustamaton
10 kpl
keltaisia kirsikkatomaatteja

Kantarelliflatbreadit

1 kpl
pieni sipuli
4 dl
kantarelleja
8 kpl
keltaisia kirsikkatomaatteja
100 g
Valio Koskenlaskija® Ruoka maustamaton
rucolanversoja

Kesäkurpitsaflatbreadit

150 g
keltaista kesäkurpitsaa
150 g
vihreää kesäkurpitsaa
180 g
100 g
Valio Koskenlaskija® Ruoka chili
rucolaa

Ohje

  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
  2. Sekoita joukkoon Oivariini ja kuivat aineet. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
  3. Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
  4. Jaa taikina kahdeksaan osaan. Taputtele n. 1 cm paksuisiksi pohjiksi jauhotetuin käsin.
  5. Grillaa flatbreadit molemmin puolin kypsiksi. n. 1-2 min per puoli.
  6. Grillaa ta paista grillitason päällä täytteiden pääraaka-aineet. Mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Levitä valmiiden flatbreadien päälle Valio Koskenlaskija ruoka sulatejuustoa ja kokoa muut ainekset päälle.
  8. Nauti heti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.