Reseptiyhteistyö Mari
Kasvispihvit ovat maistuvaa ruokaa ja aavistuksen pähkinäisen makuinen kvinoa tekee niistä erityisen herkullisia. Päältä rapeaksi paistetut pihvit ovat sisältä ihanan meheviä. Tarjoa pihvit raikkaan raejuustotsatsikin kanssa.
350 g | kesäkurpitsaa |
2 dl | kvinoaa |
1 ½ tl | suolaa |
4 dl | vettä |
½ kpl | sipulia |
½ dl | mantelilastuja |
150 g | |
½ tl | suolaa |
2 kpl | kananmunaa |
4 rkl | gluteenittomia korppujauhoja |
½ dl | basilikaa |
½ dl | lehtipersiljaa |
mustapippuria | |
(suolaa) | |
paistamiseen | |
---|---|
Raejuustotsatsiki | |
150 g | kurkkua |
½ tl | suolaa |
1 kpl | valkosipulin kynttä |
200 g | |
2 dl | |
1 tl | sokeria |
mustapippuria |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.