Reseptiyhteistyö Mari
Rapeareunaiset voissa paistetut letut kootaan upeaksi kakuksi lettukemuihin. Lettukakussa maistuvat tutut lettujen lisukkeet: hillo, vaniljarahka, kermavaahto ja marjat. Valmista letut joko tuoreesta maidosta tai kätevästä maitojauheesta.
Lettutaikina tuoreesta maidosta | |
---|---|
4 kpl | kananmunaa |
1 l | |
5 dl | vehnäjauhoja |
1 tl | suolaa |
1 rkl | sokeria |
1 dl | |
Lettutaikina maitojauheesta | |
1 l | vettä |
2 kpl | kananmunaa |
3 dl | |
5 dl | vehnäjauhoja |
1 tl | suolaa |
Paistamiseen | |
Täytteet | |
400 g | |
3 ½ dl | hilloa |
2 dl | |
500 g | tuoreita marjoja |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.