Marin Mifu-kulhot

Reseptiyhteistyö: Mari

Marin Mifu-kulhot

Marin Mifu-kulhot

Reseptiyhteistyö Mari

Marin Mifu-kulhot

Kvinoapohjainen mausteinen kulhoruoka tarjoaa mahan täyteen maukkaasti ja on myös silmänruokaa kaikille aisteille. Proteiinipitoinen Valio MiFU kohtaa tässä kulhoruoassa Aasian makuja.

2 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset2 n. 2 annosta

2 ½ dl
kvinoaa
330 g
100 g
tomaattia eri väreissä
1 kpl
avokadoa
1 kpl
nektariinia
½ kpl
kurkkua
1 dl
cashewpähkinää
1 dl
Valio kevytkermaviili HYLA®
1 kpl
limettiä
½ dl
tuoretta korianteria
10 kpl
sokeriherneitä
1 tl
suolaa
½ kpl
chiliä
1 tl
jauhettua mustapippuria
lehtisalaattia
lehtikaalia

Ohje

  1. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  2. Paista samalla Mifu ruokarakeet kuumalla pannulla omassa maustekastikkeessa. Muista ravistaa pakkaus ennen pannulle kaatamista.
  3. Mausta kvinoa hienonnetulla tuoreella chilillä ja puolikkaan limen mehulla.
  4. Käytä kuumalla pannulla pähkinät ja sokeriherneet ja halutessasi myös nektariinilohkot.
  5. Valmista kermaviilikastike sekoittamalla joukkoon tuore hienonnettu korianteri, mustapippuri ja puolikkaan limen mehu.
  6. Revi ja huuhtele salaatin lehdet ja lehtikaali, leikkaa avokado, tomaatit ja kurkku haluamaasi muotoon.
  7. Kokoa annos kulhoon kvinoapohjan päälle kauniisti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.