Marin parsahodarit

Reseptiyhteistyö: Mari

Marin parsahodarit

Reseptiyhteistyö: Mari

Näissä dogeissa yhdistyvät parsa, rapean muhkeat sipulirenkaat, raikas salaatti sekä valkosipulinen paksuhko kastike.

30 min

Ainekset6 n. 6 annosta

12 kpl
parsaa
12 kpl
valmiita sipulirenkaita pakasteena
1 nippu
salaattia esim. vuonankaali
200 g
180 g
Valio Luomu™ kermaviili laktoositon
12 kpl
pieniä hot dog sämpylöitä
2 rkl
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Kuumenna uuni ja laita sipulirenkaat paistumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista kastike: yhdistä tuorejuusto ja kermaviili voimakkaasti sekoittaen.
  3. Kuori parsat nupuista alaspäin. Poista puumaiset tyvet. Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä n. 2-5 min.
  4. Grillaa tai paista parilapannulla Oivariini juoksevalla sivellyt keitetyt parsat.
  5. Lämmitä sämpylät uunissa/käytä grillissä.
  6. Kokoa hodarit: laita pohjalle salaattia ja kastiketta. Puolita sipulirengas ja aseta puolikkaat ja parsatanko sämpylän väiin. Rouhi päälle mustapippuria.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö