Marin parsahodarit

Reseptiyhteistyö: Mari

Marin parsahodarit

Marin parsahodarit

Reseptiyhteistyö Mari

Marin parsahodarit

Näissä dogeissa yhdistyvät parsa, rapean muhkeat sipulirenkaat, raikas salaatti sekä valkosipulinen paksuhko kastike.

6 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset6 n. 6 annosta

12 kpl
parsaa
12 kpl
valmiita sipulirenkaita pakasteena
1 nippu
salaattia esim. vuonankaali
200 g
180 g
Valio Luomu™ kermaviili laktoositon
12 kpl
pieniä hot dog sämpylöitä
2 rkl
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Kuumenna uuni ja laita sipulirenkaat paistumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista kastike: yhdistä tuorejuusto ja kermaviili voimakkaasti sekoittaen.
  3. Kuori parsat nupuista alaspäin. Poista puumaiset tyvet. Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä n. 2-5 min.
  4. Grillaa tai paista parilapannulla Oivariini juoksevalla sivellyt keitetyt parsat.
  5. Lämmitä sämpylät uunissa/käytä grillissä.
  6. Kokoa hodarit: laita pohjalle salaattia ja kastiketta. Puolita sipulirengas ja aseta puolikkaat ja parsatanko sämpylän väiin. Rouhi päälle mustapippuria.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›