Reseptiyhteistyö Mari
Täytetyt sydänsalaatinlehdet ovat raikas ja kesäinen tarjottava juhlissa sekä myös oiva gluteeniton vaihtoehto. Rapeat sydänsalaatinlehdet ovat kuin luotuja tarjoiluastioiksi näille ihanille herkuille. Nämä laivat ovat lastattu kahdella täytteellä: raikkaalla salaattijuusto-rapusalsalla ja nyhtöpossulla itämaisin vivahtein.
3 kpl | sydänsalaattia |
Raputäyte | |
---|---|
1 kpl | avokadoa |
1 kpl | lime |
2 dl | ravun pyrstöjä tai katkarapuja |
1 kpl | mangoa |
200 g | Valio Eila® valkosipuli salaattijuusto kuutioina laktoositon |
1 dl | lehtipersiljaa |
1 tl | mustapippurirouhetta |
Nyhtöpossutäyte | |
400 g | nyhtöpossua |
1 dl | korianteria |
1 rkl | tuoretta chiliä |
1 ½ dl |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.