Marin salaattiveneet kahdella täytteellä

Reseptiyhteistyö: Mari

Marin salaattiveneet kahdella täytteellä

Marin salaattiveneet kahdella täytteellä

Reseptiyhteistyö Mari

Marin salaattiveneet kahdella täytteellä

Täytetyt sydänsalaatinlehdet ovat raikas ja kesäinen tarjottava juhlissa sekä myös oiva gluteeniton vaihtoehto. Rapeat sydänsalaatinlehdet ovat kuin luotuja tarjoiluastioiksi näille ihanille herkuille. Nämä laivat ovat lastattu kahdella täytteellä: raikkaalla salaattijuusto-rapusalsalla ja nyhtöpossulla itämaisin vivahtein.

16 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset16 n. 16 annosta

3 kpl
sydänsalaattia

Raputäyte

1 kpl
avokadoa
1 kpl
lime
2 dl
ravun pyrstöjä tai katkarapuja
1 kpl
mangoa
200 g
Valio Eila® valkosipuli salaattijuusto kuutioina laktoositon
1 dl
lehtipersiljaa
1 tl
mustapippurirouhetta

Nyhtöpossutäyte

400 g
nyhtöpossua
1 dl
korianteria
1 rkl
tuoretta chiliä
1 ½ dl

Ohje

  1. Raputäyte

  2. Kuutio avokado ja purista limen mehu. Yhdistä avokadot ja lime kulhossa ja sekoita.
  3. Kuutio mango ja puolita isommat ravut. Hienonna persilja.
  4. Yhdistä kaikki ainekset ja mausta mustapippurilla.
  5. Täytä sydänsalaatin lehdet raputäytteellä.
  6. Nyhtöpossutäyte

  7. Revi nyhtöpossu kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu korianteri ja chili.
  8. Täytä sydänsalaatin lehdet nyhtöpossulla ja lusikoi kevysti päälle turkkilaista jogurttia.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›