Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
MasterChefin viidennessä jaksossa tehtävänä oli valmistaa yrttijälkiruoka. Marina valmisti basilikalla ja tomaatilla maustettua mascarponejäätelöä, kaurakeksimurua ja sokeroituja basilikanlehtiä.
100 g | mascarponea |
1 | kananmuna |
1 dl | kuohukermaa |
½ dl | hienoa sokeria |
1 ½ dl | basilikaa |
½ | kuorittu, hienonnettu ja siemenetön tomaatti |
Kaurakeksimuru | |
---|---|
1 dl | kauraryynejä |
1 dl | vehnäjauhoja |
50 g | voisulaa |
1 dl | sokeria |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.