Marinoitu kotijuusto

Reseptiyhteistyö: Leivontafoorumin kuukausikisa

Marinoitu kotijuusto

Marinoitu kotijuusto

Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa

Marinoitu kotijuusto

Chilimarinoitu kotijuusto maistuu etenkin leivän kanssa http://www.andalusianauringossa.com

1 Henkilölle
1 min
00 arvostelua

Ainekset1 n. 1 annos

250 g
1 kpl
sitruunan kuori suikaleina
4 kpl
isoa valkosipulin kynttä, ohuina siivuina
1 kpl
pieni chili, siivutettuna
2 kpl
rosmariininoksaa
3 rkl
tuoreen timjamin lehtiä
1 tl
suolaa
1 tl
kokonaista mustapippuria
½ l
oliiviöljyä

Ohje

  1. Valuta kotijuusto ja leikkaa sentin kuutioiksi. Ripottele päälle suola.
  2. Asettele juustokuutiot kerroksittain lasipurkkeihin mausteiden kanssa. Kaada lopuksi päälle öljyä niin että juusto peittyy. Heiluttele purkkia, jotta juusto maustuu kauttaaltaan ja anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään, muutaman kerran purkkeja marinoitumisen aikana käännellen.
  3. Tarjoile rapeakuorisen leivän kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›