Marinoitua kotijuustoa & kalamataoliiveja

Marinoitua kotijuustoa & kalamataoliiveja

12 h 20 min
keskitaso
441 kcal / 100g
0
0

Tarjoa Marinoitua kotijuustoa ja kalamataoliiveja osana Tapas-tarjoilua.

Ainekset

8 annosta
1 pkt (250 g)
1 pieni
punasipuli
2
valkosipulin kynttä
½
punaista chilipalkoa
150 g
kivetöntä kalamata-oliivia
1 dl
lehtipersiljaa

Marinadi

4 dl
oliiviöljyä
¾ dl
sitruunamehua
1 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuutioi valutettu kotijuusto. Laita kulhoon tai purkkii kerroksittain juustokuutioita, hienonnettua punasipulia, viipaloituja valkosipulin kynsiä, pieniksi kuutioiksi leikattua chiliä, oliiveja ja hienonnettua persiljaa.
  2. Vatkaa marinadin ainekset sauvasekoittimella. Kaada marinadi ainesten päälle. Lisää tarvittaessa hiukan öljyä, jotta ainekset peittyvät. Säilytä jääkaapissa yön yli.
  3. Ota huoneenlämpöön vähän ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
441 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
46 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
124 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)