
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 1 pieni punasipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ punaista chilipalkoa
- 150 g kivetöntä kalamata-oliivia
- 1 dl lehtipersiljaa
Marinadi
- 4 dl oliiviöljyä
- ¾ dl sitruunamehua
- 1 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi valutettu kotijuusto. Laita kulhoon tai purkkii kerroksittain juustokuutioita, hienonnettua punasipulia, viipaloituja valkosipulin kynsiä, pieniksi kuutioiksi leikattua chiliä, oliiveja ja hienonnettua persiljaa.
- Vatkaa marinadin ainekset sauvasekoittimella. Kaada marinadi ainesten päälle. Lisää tarvittaessa hiukan öljyä, jotta ainekset peittyvät. Säilytä jääkaapissa yön yli.
- Ota huoneenlämpöön vähän ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
423 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
44,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä