Marjahuttu

Marjahuttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Marjahuttu

Marjahutussa maistuvat rukiiset talkuujauhot ja kotimaiset suosikkimarjat. Tarjoa marjahuttu kylmänä joko jälkiruoaksi tai välipalaksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 dl
vadelmia
2 dl
mustikoita
2 rkl
sokeria
n. 1/2 dl
talkkunajauhoja
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Soseuta marjat sauvasekoittimella tai haarukalla. Mausta sokerilla. Lisää talkkunajauhot.
  2. Yhdistä seos kovaksi vaahdoksi vatkattuun vaniljakastikkeeseen. Tarjoa kylmänä.
Vinkki

Vinkki

Korvaa talkkunajauhot murennetuilla ruisDigestive- tai kaurakekseillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›