Marjainen välipalaleipä

Marjainen välipalaleipä

Tuoreet marjat ja kotijuusto maistuvat ruisleivän päällä välipalana. Makeuta makusi mukaan hunajalla ja nauti!

15 min
helppo
160 kcal / 100g
0

Ainekset5 annosta

5 annosta
5 viipaletta
ruispaahtoleipää , esim. ruistoast

tai 10 viipalettajälkiuunileipää
hunajaa
1 rasia (250 g)
4 - 5 dl
tuoreita marjoja

Ohje

  1. Paahda leivät. Sivele ne hunajalla.
  2. Viipaloi kotijuusto ja aseta viipaleet leiville.
  3. Lisää päälle marjoja (mansikat puolikkaina tai viipaleina). Tarjoa välipalaksi.
Vinkki

Vinkki

Voit käyttää marjojen tilalla myös kalvottomiksi leikattuja appelsiini- tai greippiviipaleita

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›