
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 viipaletta jälkiuunileipää
- 0 kg juoksevaa hunajaa
-
1 rasia (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 150 g mansikoita
Koristeeksi
- 0 kg basilikan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Paahda leivät. Leikkaa viipaleet puoliksi. Sivele ne hyvien ohuelti hunajalla
- Leikkaa kotijuusto pitkittäin puoliksi ja viipaloi kumpikin tanko 16 osaan.
- Aseta jokaiselle leivälle kaksi juustoviipaletta ja mansikkaviipale. Valuta ohuena norona päälle hunajaa.
- Koristele basilikan lehdillä. Tarjoa pikkupaloina.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
153 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
18 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
4,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- juoksevaa hunajaa
- basilikan lehtiä