Hyppää sisältöön
Marjaiset juustoleivät

Marjaiset juustoleivät

Tässä tyylikkäässä alkupalassa yhdistyvät ruisleivän, mansikan ja kotijuuston maut.

Marjaiset juustoleivät

Ainekset

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 8 viipaletta jälkiuunileipää
  • 0 kg juoksevaa hunajaa
  • 1 rasia (250 g)
    Valio Eila® kotijuustoa
    Valio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
    Valio kotijuusto e250 g laktoositon
  • 150 g mansikoita

Koristeeksi

  • 0 kg basilikan lehtiä

Ohje

  1. Paahda leivät. Leikkaa viipaleet puoliksi. Sivele ne hyvien ohuelti hunajalla
  2. Leikkaa kotijuusto pitkittäin puoliksi ja viipaloi kumpikin tanko 16 osaan.
  3. Aseta jokaiselle leivälle kaksi juustoviipaletta ja mansikkaviipale. Valuta ohuena norona päälle hunajaa.
  4. Koristele basilikan lehdillä. Tarjoa pikkupaloina.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 153 kcal
Proteiini 8,1 g
Hiilihydraatti 18 g
Rasva 4,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 4,2 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • juoksevaa hunajaa
  • basilikan lehtiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi