Maukas kasvisvuoka

Maukas kasvisvuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Maukas kasvisvuoka

Maukas kasvisvuoka

Maukas kasvisvuoka maistuu lisäkkeenä kala- ja liharuoille. Tai mikset korvaisi sillä yhtä joulupöydän perinteisistä laatikoista.

Valmistusaika

Työaika
30 min
kypsennysajat yhteensä
20 min
uunissa
1 h 30 min
Yhteensä
2 h 20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
600 g (n. 9 kpl)
porkkanoita
600 g (n. 8 kpl)
perunoita
300 g
juuriselleriä
2
sipulia
2 rkl
hunajaa
1 tl
suolaa
2
kananmunaa
2 dl

Pinnalle

korppujauhoja

Ohje

  1. Paloittele kuoritut kasvikset. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Soseuta kasvikset.
  2. Lisää muut aineet joukkoon. Lisää halutessasi joukkoon keitinvettä, jotta laatikosta tulee sopivan löysää. Tarkista maku.
  3. Kaada seos voideltuun vuokaan. Kuvioi pinta lusikalla ja ripottele pinnalle korppujauhoja sekä muutamia voinokareita.
  4. Kypsennä 175 asteessa 1 1/2 tuntia, kunnes pinta on kauniisti ruskettunut. Tarjoa joulukinkun tai -kalkkunan kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Kypsän kasvisvuoan voi pakastaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›