Mausteinen pähkinähilloke juustoille

Mausteinen pähkinähilloke juustoille
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mausteinen pähkinähilloke juustoille

Mausteinen pähkinähilloke juustoille

Erilaiset hillot ja hillokkeet ovat oiva ja hienostunut makupari juustoille. Keitä hilloke pähkinöistä ja omenamehusta.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 dl

3 dl
200 g
pähkinöitä, esim. pekaani ja macadamia
1 dl
sokeria
2 dl
1
kanelitanko
1
tähtianis

Ohje

  1. Hienonna pähkinöitä hieman veitsellä tai monitoimikoneella. Seos saa jäädä karkeaksi. Paahda puhtaalla pannulla keskilämmöllä niin, että pähkinät saavat hiukan väriä, mutta eivät pala. Sekoittele.
  2. Lisää sokeri ja omenatäysmehu. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää mausteet.
  3. Keitä hiljalleen 3 - 5 min kunnes seos alkaa saostua. (Seos sakenee jäähtyessään lisää.) Ota pannu liedeltä.
  4. Tarjoa juustojen (esim. Valio Mustaleima™ tai Valio Turunmaa®) kera.
Vinkki

Vinkki

* Jos seoksesta tulee liian kiinteää, lisää tilkka mehua ja kuumenna hetki.* Käytä halutessasi cashew-pähkinöitä seoksena yhdessä saksanpähkinöiden kanssa* Käytä hasselpähkinöitä vain kuorittuina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
382 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
30 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›