Reseptiyhteistyö: Vuoden kokki 2018 Kalle Tanner
Reseptiyhteistyö Vuoden kokki 2018 Kalle Tanner
Monesta joulupöydästä löytyy hanhea tai ankkaa. Vuoden kokki Kalle Tanner inspiroitui kokeilemaan, miten joulun mausteet toimisivat ankan kanssa ja löytäisivät siten tiensä jo joulumenun pääruokaan. Myös punajuuri on joulupöydän klassikkoraaka-aine. Nyt punajuuret tarjoillaan lämpimänä. Fenkoli ja jogurtti tuovat kokonaisuuteen raikkautta.
Mausteiset ankankoivet | |
---|---|
4 kpl | kypsää ankankoipea |
1 kpl | kanelitanko |
4 kpl | tähtianista |
4 kpl | neilikkaa |
¼ tl | kardemummaa |
¼ tl | korianterinsiemeniä |
½ dl | muscovadosokeria |
1 dl | rypsiöljyä |
Paahdetut punajuuret ja fenkolit | |
4 kpl | isoa punajuurta |
500 g | karkeaa merisuolaa |
½ dl | sherryetikkaa |
¼ dl | sokeria |
2 kpl | fenkolia |
Fenkolijogurtti | |
1 tl | fenkolinsiemeniä |
100 g | |
Koristeluun | |
1 nippu | pronssifenkolia |
1 nippu | punajuurenversoja |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.