Maustekakku

Maustekakku

Tällä ohjeella valmistat kuohkean, pehmoisen ja mehevän maustekakun. Maustekakku säilyy hyvin peitettynä useita päiviä, joten voit valmistaa sen hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Kakun voi myös pakastaa.

Ainekset25 palaa

25 palaa
4 ½ dl
vehnäjauhoja
2 ½ dl
sokeria
1 rkl
piparkakkumaustetta
2 tl
ruokasoodaa
2 dl
3
kananmunaa
2 ½ dl

Ohje

  1. Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään.
  2. Kaada taikina hyvin voideltuun ja korppujauhotettuun 2,2 litran torvivuokaan
  3. Paista 175 asteessa n. 55 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
331 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›