Max Seeckin paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja mustatorvisienikastiketta

Reseptiyhteistyö: MasterChef

Max Seeckin paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja mustatorvisienikastiketta

Max Seeckin paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja mustatorvisienikastiketta

Reseptiyhteistyö MasterChef

Max Seeckin paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja mustatorvisienikastiketta

Toisen jakson tehtävänä oli valmistaa annos tuomareiden suosikkiraaka-aineista.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Kampasimpukat

6 kpl Kampasimpukoita
1 rkl Voita
Pippuri
Suola

Maa-artisokkapyre

8 kpl Maa-artisokkia
30 g Voita
Pippuri
Suola

Ohje

  1. Valmista maa-artisokkapyre. Kuori maa-artisokat ja halkaise. Keitä suolavedessä pehmeiksi. Laita blenderiin voin kanssa ja aja hienoksi pyreeksi. Lisää tarvittaessa loraus vettä. Mausta pippurilla ja suolalla.
  2. Valmista mustatorvisienikastike. Paista sieniä voissa pannulla. Lisää joukkoon misotahna ja kerma. Keitä kastikkeeksi ja mausta suolalla. Halutessasi hienonna sienet sauvasekoittimella pieniksi paloiksi.
  3. Valmista kampasimpukat. Paista kampasimpukat nopeasti voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kokoa annos. Koristele hienonnetulla timjamilla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

MasterChef VIP

Tänä keväänä MasterChefin himoitusta tittelistä kisaa joukko tunnettuja suomalaisia. Julkkisten tähdittämä MasterChef VIP käynnistyy 2.3. Valio on mukana mestarikokin metsästyksessä.

Tutustu ohjelmaan

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.