Mehevä pullavanukas

Mehevä pullavanukas
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mehevä pullavanukas

Mehevä pullavanukas

Karamellivanukas ja luumu-rusinakeitto yhdistyvät pullapuddingissa. Mantelimassa tuo lisämakua ja runsautta kuumaan jälkiruokaherkkuun. Helppoa ja hyvää.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
15 min
tekeytyminen
15 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 200 g (puolikas)
pullapitkoa
1 ½ dl
150 g
mantelimassaa
1 ½ dl
Valio luumu-rusinakeittoa
2 rkl
mantelilastuja

Vuokaan

1 rkl

Ohje

  1. Viipaloi pulla n. 1 cm:n ja mantelimassa n. ½ cm:n paksuiksi viipaleiksi. Puolita mantelimassaviipaleet ja litistä niitä ohuemmiksi. Laita pullasiivuja ja mantelimassasiivuja lomittain voilla voideltuun, paistonkestävään vuokaan (koko n. 23 x 11 cm).
  2. Valuta päälle vanukasta. Anna vetäytyä noin vartti. Valuta sitten päälle luumu-rusinakeitto. Jos pulla on kuivahtanutta, lisää sekä vanukkaan että keiton määrää n. ½ dl. (Ripottele päälle mantelilastut.)
  3. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 min.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi voit vuorata vuoan leivinpaperilla. Rutista paperi nyrkissä juoksevan veden alla, ravista enin vesi pois ja asettele vuokaan. Ripottele voiteluun käytettävä voi pieninä nokareina pohjalle tuomaan hyvää lisämakua pullapohjaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
314 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›