Mehevä pullavanukas

Mehevä pullavanukas

Karamellivanukas ja luumu-rusinakeitto yhdistyvät pullapuddingissa. Mantelimassa tuo lisämakua ja runsautta kuumaan jälkiruokaherkkuun. Helppoa ja hyvää.

40 min
helppo
257 kcal / 100g
1
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 200 g (puolikas)
pullapitkoa
1 ½ dl
150 g
mantelimassaa
1 ½ dl
2 rkl
mantelilastuja

Vuokaan

1 rkl

Ohje

  1. Viipaloi pulla n. 1 cm:n ja mantelimassa n. ½ cm:n paksuiksi viipaleiksi. Puolita mantelimassaviipaleet ja litistä niitä ohuemmiksi. Laita pullasiivuja ja mantelimassasiivuja lomittain voilla voideltuun, paistonkestävään vuokaan (koko n. 23 x 11 cm).
  2. Valuta päälle vanukasta. Anna vetäytyä noin vartti. Valuta sitten päälle luumu-rusinakeitto. Jos pulla on kuivahtanutta, lisää sekä vanukkaan että keiton määrää n. ½ dl. (Ripottele päälle mantelilastut.)
  3. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 min.

Vinkki

Halutessasi voit vuorata vuoan leivinpaperilla. Rutista paperi nyrkissä juoksevan veden alla, ravista enin vesi pois ja asettele vuokaan. Ripottele voiteluun käytettävä voi pieninä nokareina pohjalle tuomaan hyvää lisämakua pullapohjaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
257 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
46 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›