Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mehevät sienimuffinit

Mehevät sienimuffinit sopivat salaatin seuraksi tai iltapalalla teen kanssa nautittaviksi.

Mehevät sienimuffinit
Mehevät sienimuffinit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5-6 dl (170 g) tatteja tai muita sieniä kuutioina
  • 2 tl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ½ tl rakuunaa
  • ½ prk (à 180 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g
  • ½ dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 2 kananmunaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta

Ohje

  1. Esikäsittele sienet ja hienonna ne pieniksi kuutioiksi. Haihduta sienistä neste paistinpannulla hitaasti kuumentaen. Sekoita välillä.
  2. Lisää Oivariini. Paista sienet, lisää mausteet. Anna jäähtyä hiukan. Lisää joukkoon murennettu juusto
  3. Sekoita kulhossa kermaviili ja Oivariini. Lisää joukkoon munat vatkaten. Lisää sieniseos ja jauho-leivinjauheseos. Sekoita taikina tasaiseksi.
  4. Nostele taikinaa voidellun muffinipellin syvennyksiin tai muffinivuokiin. Paista 200 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 222 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 23,2 g
Rasva 10,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search