Meksikolainen voileipäkakku

Meksikolainen voileipäkakku

11 h
keskitaso
134 kcal / 100g
6
9

Texmex-maut ovat löytäneet tiensä voileipäkakkuun. Tämä meksikolainen voileipäkakku on erityisesti nuorten suosiossa.

Ainekset

10 annosta
15 viipaletta (isoa)
grahampaahtoleipää

Kostutukseen

½ dl

Täyte

1 pkt (250 g)
kypsiä broilerin sisäfileitä
1
avokado
1 rkl
sitruunamehua
2 rasiaa (à 200 g)
1 pieni tlk
ananasmurskaa
1 dl
persiljaa

Väliin

1 iso
paprika

Päälle

1 (200 g)
1
punainen paprika
1
vihreä paprika
½ prk (à 215 / 110 g)
keltaista, mietoa chiliä , säilyke
tacolastuja
persiljaa

Ohje

  1. Aloita voileipäkakun valmistaminen hienontamalla broilerin sisäfileet. Leikkaa avokado hyvin pieniksi kuutioiksi. Pirskota avokadoille sitruunamehua. Lisää tuorejuustoon broileri ja avokadokuutiot, valutettu ananas ja hienonnettu persilja. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.
  2. Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Kostuta leipäviipaleiden reunat pullasudilla. Aseta kolme leipäviipaletta vierekkäin. Levitä leiville 1/4 täytteestä ja 1/4 paprikakuutioista. Aseta päälle toinen leipäkerros (ei tarvitse kostuttaa) ja jatka täyttämistä ja kokoamista, kunnes voileipäkakku on täytetty.
  3. Kostuta pinta. Kiedo voileipäkakku papereiden sisään tiukaksi paketiksi ja laita muovipussiin. Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.
  4. Tasoita voileipäkakun reunat tarvittaessa. Levitä tuorejuusto kakun pintaan ja reunoille.
  5. Koristele voileipäkakku meksikolaisittan.

Vinkki

* Kokoa voileipäkakku viipaleista "tiiliseinäperiaatteella", jotta pystysaumat eivät osu samalle kohdalle. Kakku pysyy tällöin paremmin leikattaessa koossa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
134 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)