
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
10 h
Yhteensä
11 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 15 viipaletta grahampaahtoleipää isoa
Kostutukseen
-
½ dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 1 pkt (250 g) kypsiä broilerin sisäfileitä
- 1 avokado
- 1 rkl sitruunamehua
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 1 tlk (140 g) ananasmurskaa
- 1 dl tuoretta persiljaa
Väliin
- 1 iso paprika
Päälle
-
1 rasia (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
-
1 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 0 kg tacolastuja
- 1 avokado
- 1 punainen chilipalko
- 0 kg tuoretta korianteria
- 1 lime lohkoina
Jaa resepti
Ohje
- Aloita voileipäkakun valmistaminen hienontamalla broilerin sisäfileet. Leikkaa avokado hyvin pieniksi kuutioiksi. Pirskota avokadoille sitruunamehua. Lisää tuorejuustoon broileri ja avokadokuutiot, valutettu ananas ja hienonnettu persilja. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.
- Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm). Kostuta leipäviipaleiden reunat pullasudilla. Aseta kolme leipäviipaletta vierekkäin. Levitä leiville 1/4 täytteestä ja 1/4 paprikakuutioista. Aseta päälle toinen leipäkerros (ei tarvitse kostuttaa) ja jatka täyttämistä ja kokoamista, kunnes voileipäkakku on täytetty.
- Kostuta pinta. Kiedo voileipäkakku papereiden sisään tiukaksi paketiksi ja laita muovipussiin. Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.
- Tasoita voileipäkakun reunat tarvittaessa.
- Vaahdota tuorejuusto ja vispikerma yhdessä. Levitä kuorrute kakun pintaan ja reunoille.
- Koristele voileipäkakku meksikolaisittan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
160 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
9,5 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tacolastuja
- tuoretta korianteria