Munakoiso on hyvin valmistettuna todella maukas raaka-aine, jota käytetään paljon Välimeren keittiöissä. Munakoisovuoka on muunnelma italialaisesta "Melanzane alla parmigiana", jossa maukas tomaattikastike ja voimakas juusto maustavat sametinpehmeät, paahdetut munakoisoviipaleet. Tästä ei kasvisruoka parane.
2 - 3 (n. 1 kg) | munakoisoa |
1 rkl | karkeaa merisuolaa |
2 rkl | |
½ tl | suolaa |
½ tl | rouhittua mustapippuria |
Tomaattikastike | |
---|---|
2 (200 g) | sipulia |
5 - 6 | valkosipulin kynttä |
1 rkl | |
2 tlk (à 390 - 400 g) | tomaattimurskaa |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
1 prk (2 dl) | |
1 dl | tuoretta basilikaa , persiljaa ja timjamia |
Vuokaan | |
1 rkl | |
Päälle ja väliin | |
1 pussi (150 g) | |
100 g | parmesaania raastettuna |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.