Munakoiso on hyvin valmistettuna todella maukas raaka-aine, jota käytetään paljon Välimeren keittiöissä. Munakoisovuoka on muunnelma italialaisesta "Melanzane alla parmigiana", jossa maukas tomaattikastike ja voimakas juusto maustavat sametinpehmeät, paahdetut munakoisoviipaleet. Tästä ei kasvisruoka parane.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
2 - 3 (n. 1 kg) | munakoisoa |
1 rkl | karkeaa merisuolaa |
2 rkl | |
½ tl | suolaa |
½ tl | rouhittua mustapippuria |
Tomaattikastike | |
---|---|
2 (200 g) | sipulia |
5 - 6 | valkosipulin kynttä |
1 rkl | |
2 tlk (à 390 - 400 g) | tomaattimurskaa |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
1 prk (2 dl) | |
1 dl | tuoretta basilikaa , persiljaa ja timjamia |
Vuokaan | |
1 rkl | |
Päälle ja väliin | |
1 pussi (150 g) | |
100 g | parmesaania raastettuna |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.