
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 500 g jauhoista perunaa
- 8 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tuorejuustoa AURA®Valio Viola® AURA® tuorejuuston maku ja rakenne ovat miellyttävän pehmeät. Valio AURA® sinihomejuuston ainutlaatuista makua…
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 pkt (120 g) fileepekonia
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja pilko perunat kuutioiksi.
- Kuullota kattilassa sipulit
- Lisää perunat, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä n. 15 min. tai kunnes perunat ovat kypsiä.
- Lisää tuorejuusto, suola ja pippuri. Soseuta sileäksi.
- Paahda hienonnettu pekoni pannulla rapeaksi.
- Jaa keitto lautasille ja ripoittele päälle pekonia ja mustapippuria myllystä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä