
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g perunaa
- 100 g porkkanaa
- 100 g juuriselleriä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pkt (330 g)
Valio MiFU® ruokaraetta OriginalValio MiFU® ruokarakeet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa…
- 2 tl currya
- 8-9 dl vettä
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
½ prk (à 150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 1 kasvisliemikuutio
- ripaus sokeria
- 80 g minipastaa
-
2
kevätsipulivartta
- 2 dl purjoa tai ruohosipulia
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Kuori juurekset. Paloittele perunat reilun noppakuution kokoisiksi paloiksi, porkkana hieman pienemmiksi paloiksi ja juuriselleri aivan pieniksi kuutioiksi.
- Kuumenna Oivariini pinnoitetussa kattilassa. Lisää Mifu. Paista harvakseltaan sekoittaen, kunnes Mifun pinta on hieman ruskistunut (4 - 5 min). Lisää paistamisen loppuvaiheessa curry.
- (Ota halutessasi Mifua 2 - 3 rkl sivuun, niin voit koristella sillä valmiin keittoannoksen pinnan.)
- Lisää vesi, ruokakerma, crème fraîche, murennettu liemikuutio ja ripaus sokeria. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää kasvikset. Kun ne ovat puolikypsiä, lisää pasta. Keitä, kunnes pasta on kypsynyt. Tarkista suola.
- Viimeistele keitto hienonnetuilla kevätsipulin varsilla. Tarvittaessa ne voi korvata esim. ohuiksi leikatuilla purjorenkailla tai ruohosipulisilpulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
6,3 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeria