Mifu hampurilainen

Mifu hampurilainen

Mifunoi hampurilainen! Muotoile Mifusta valmistetusta murekemassasta pihvit ja paista ne pannulla. Täytä juustoiset burgerit ja nauti heti.

30 min
helppo
136 kcal / 100g
5
8

Ainekset4 hampurilaista

4 hampurilaista
4
sämpylää

Mifu-pihvit

puolikas (50 g)
sipulia hienonnettuna
1 pkt (330 g)
1
kananmuna
1 dl
korppujauhoja
2 rkl
hienonnettua persiljaa
4

Täytteet

½ prk (à 250 g)
4
jääsalaatin lehteä
1 iso
tomaatti viipaleina
puolikas (50 g)
sipuli viipaleina
1
maustekurkku viipaleina

Paistamiseen

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa paistinpannulla.
  2. Yhdistä sipuli, Mifu, muna, korppujauhot ja persilja kulhossa. Anna tekeytyä 15 min.
  3. Muotoile kylmällä vedellä kostutetuin käsin taikinasta neljä napakkaa, sämpylän kokoista pihviä. Paista ne kullanruskeiksi Oivariini rasvassa molemmin puolin paistinpannulla. HUOM! Malta antaa pihvien kiinteytyä ensin keskilämmöllä ja paista pintaan kovemmalla teholla kunnon paistopinta ennen kääntämistä.
    Muotoile kylmällä vedellä kostutetuin käsin taikinasta neljä napakkaa, sämpylän kokoista pihviä. Paista ne kullanruskeiksi Oivariini rasvassa molemmin puolin paistinpannulla. HUOM! Malta antaa pihvien kiinteytyä ensin keskilämmöllä ja paista pintaan kovemmalla teholla kunnon paistopinta ennen kääntämistä.
  4. Nosta paistamisen loppuvaiheessa kuumien pihvien päälle juustoviipaleet.
    Nosta paistamisen loppuvaiheessa kuumien pihvien päälle juustoviipaleet.
  5. Halkaise (lämmitetyt) sämpylät ja voitele sisäpinnat Koskenlaskija Ruoka sulatejuustolla.
  6. Kokoa pohjasämpylän päälle kasvikset ja juustoiset Mifu pihvit. Nosta kansi paikoilleen ja nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
97 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›