Mifu hampurilainen

Mifu hampurilainen

30 min
helppo
136 kcal / 100g
5
6

Mifunoi hampurilainen! Muotoile Mifusta valmistetusta murekemassasta pihvit ja paista ne pannulla. Täytä juustoiset burgerit ja nauti heti.

Ainekset

4 hampurilaista
4
sämpylää

Mifu-pihvit

puolikas (50 g)
sipulia hienonnettuna
1 pkt (330 g)
1
kananmuna
1 dl
korppujauhoja
2 rkl
hienonnettua persiljaa
4

Täytteet

½ prk (à 250 g)
4
jääsalaatin lehteä
1 iso
tomaatti viipaleina
puolikas (50 g)
sipuli viipaleina
1
maustekurkku viipaleina

Paistamiseen

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa paistinpannulla.
  2. Yhdistä sipuli, Mifu, muna, korppujauhot ja persilja kulhossa. Anna tekeytyä 15 min.
  3. Muotoile kylmällä vedellä kostutetuin käsin taikinasta neljä napakkaa, sämpylän kokoista pihviä. Paista ne kullanruskeiksi Oivariini rasvassa molemmin puolin paistinpannulla. HUOM! Malta antaa pihvien kiinteytyä ensin keskilämmöllä ja paista pintaan kovemmalla teholla kunnon paistopinta ennen kääntämistä.
  4. Nosta paistamisen loppuvaiheessa kuumien pihvien päälle juustoviipaleet.
  5. Halkaise (lämmitetyt) sämpylät ja voitele sisäpinnat Koskenlaskija Ruoka sulatejuustolla.
  6. Kokoa pohjasämpylän päälle kasvikset ja juustoiset Mifu pihvit. Nosta kansi paikoilleen ja nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
97 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (6)

ValioIlona Koekeittiöltä29.11.2016 kello 12:52
Hei, harmillista kuulla, että pihvien paisto ei ole onnistunut lisävinkeistä huolimatta. Olemme kokeilleet ohjeen Koekeittiöllä useampaan otteeseen ja valmistamme sen myös ohjeen mukaisesti ruokakuvauksiin - kuvassa hampurilaisten väliin nostetut Mifu-pihvit ovat siis tällä ohjeella valmistettuja. Palautteista johtuen, tein ruoan kertaalleen ja otin työvaihekuvia, jos ne auttaisivat valmistuksessa. Ne tullaan liittämään ohjeeseen. Lisäsin vielä valmistusohjeeeseen tarkentavia neuvoja pihvien paistamiseen. Toivottavasti niiden avulla onnistutaan, sillä lopputuloksena on mehevä ja maistuva hampurilainen.
Nimetön28.11.2016 kello 19:50
Valion reseptit ovat pitkään olleet suosikkejamme ja ns. takuuhyviä, mutta tämä resepti on epäonnistunut: pihvit aivan höttöä, koossapysymätöntä puuroa aikaisempien kommentoijien antaman palautteen tapaan ja ohjeistetuista "kikkakakkosista" huolimatta. Yleensä koekeittiö on korjausehdotuksineen vastannut annettuun palautteeseen nopeasti - nyt hiljaisuuden vallitessa väistämättä mietimme, onko koekeittiökään saanut reseptiä onnistumaan. Maku hamppareissa ihan OK, resepti ei kuitenkaan Valion parhaimmistoa.
Nimetön20.11.2016 kello 17:18
Hyvän makuista ruokaa ohjeella tuli, mutta pihvinä en minäkään niitä saanut pysymään. Sulatejuusto ei yksin käy selitykseksi, sillä pihvit hajosivat heti kun niitä yritti kääntää. Sipulini oli pienempinä paloina, kuin mitä Mifu rae itsessään on.