
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 sämpylää
Mifu-pihvit
- ½ (50 g) sipulia hienonnettuna
-
1 pkt (330 g)
Valio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaattiValio MiFU® ruokarakeet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa…
- 1 kananmuna
- 1 dl korppujauhoja
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
-
4
Valio Koskenlaskija® cheddar viipalettaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
Täytteet
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
- 4 jääsalaatin lehteä
- 1 iso tomaatti viipaleina
- ½ (50 g) sipulia viipaleina
- 1 maustekurkku viipaleina
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa paistinpannulla.
- Yhdistä sipuli, Mifu, muna, korppujauhot ja persilja kulhossa. Anna tekeytyä 15 min.
- Muotoile kylmällä vedellä kostutetuin käsin taikinasta neljä napakkaa, sämpylän kokoista pihviä. Paista ne kullanruskeiksi Oivariini rasvassa molemmin puolin paistinpannulla. HUOM! Malta antaa pihvien kiinteytyä ensin keskilämmöllä ja paista pintaan kovemmalla teholla kunnon paistopinta ennen kääntämistä.
- Nosta paistamisen loppuvaiheessa kuumien pihvien päälle juustoviipaleet.
- Halkaise (lämmitetyt) sämpylät ja voitele sisäpinnat Koskenlaskija Ruoka sulatejuustolla.
- Kokoa pohjasämpylän päälle kasvikset ja juustoiset Mifu pihvit. Nosta kansi paikoilleen ja nauti heti.


Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
15,1 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa