Mifu-kaalilaatikko

Mifu-kaalilaatikko
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mifu-kaalilaatikko

Mifu-kaalilaatikko

Kaalilaatikko on yksi suomalaisen ruokaperinteen helmistä. Jauhelihan asemasta kasvisruokailijan kaalilaatikko täydentyy näppärästi Mifulla, joka tuo ruokaan proteiinia ja hauskaa suutuntumaa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
2 h 30 min
Yhteensä
3 h

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 ½ kg
valkokaalia
2 isoa
sipulia
2 rkl
1 pkt (330 g)
1 ½ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua valkopippuria
2 rkl
meiramia
n. 2 rkl
siirappia
1 dl
puuroriisiä
8 dl
kasvislientä

Ohje

  1. Suikaloi kaali.
  2. Hauduta se kokoon pienessä vesimäärässä tilavassa kattilassa. Valuta.
  3. Hienonna sipulit. Paista ne rasvassa Mifu ruokarakeen kanssa. Mausta.
    https://www.youtube.com/watch?v=kukvvbMCzBQ
  4. Sekoita ruokarae-sipuliseos ja raaka riisi kaalin joukkoon.
  5. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää kasvisliemi.
  6. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 2 1/2 h. Peitä vuoka leivinpaperilla tai foliolla, kun pinta on saanut sopivasti väriä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
50 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›