
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h 30 min
Yhteensä
3 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ kg valkokaalia
- 2 isoa sipulia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 pkt (330 g)
Valio MiFU® ruokaraetta OriginalValio MiFU® ruokarakeet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa…
- 1½ tl suolaa
- ¼ tl jauhettua valkopippuria
- 2 rkl meiramia
- 2 rkl siirappia
- 1 dl puuroriisiä
- 8 dl kasvislientä
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kaali.
- Hauduta se kokoon pienessä vesimäärässä tilavassa kattilassa. Valuta.
- Hienonna sipulit. Paista ne rasvassa Mifu ruokarakeen kanssa. Mausta.
- Sekoita ruokarae-sipuliseos ja raaka riisi kaalin joukkoon.
- Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää kasvisliemi.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 2 1/2 h. Peitä vuoka leivinpaperilla tai foliolla, kun pinta on saanut sopivasti väriä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
48 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
5,7 g
Rasva
1,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa