Tämä on ravitsemuksellisesti suositeltava ilmastovastuullinen resepti, joka perustuu Sydänmerkkiaterian kriteereihin ja RuokaMinimi-hankkeen ilmastoystävällisempiin ruokavalintoihin. Mifuquesadilla on täynnä Välimeren makuja. Reseptistä riittää pääruoaksi neljälle tai välipalaksi kahdeksalle.
8 | täysjyvätortillaa |
1 | sipuli |
1 | valkosipulin kynsi |
50 g | babypinaattia tai lehtikaalia |
50 g | aurinkokuivattuja tomaatteja |
100 g | |
1 rasia (330 g) | |
1 tl | limetin mehua |
mustapippuria myllystä | |
( ripaus | chilijauhetta tai cayennepippuria ) |
Tomaattisalsa | |
---|---|
250 g | kypsää tomaattia |
½ | punasipuli |
1 pieni | valkosipulin kynsi |
½ | punainen chilipalko |
2 tl | öljyä , aurinkokuivatuista tomaateista |
2 tl | limetin mehua |
1 rkl | tuoretta korianteria tai persiljaa |
ripaus | suolaa |
ripaus | sokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.