Mifu lasagne verde

Mifu lasagne verde

1 h
keskitaso
121 kcal / 100g
3
0

Lasagne verdessä maistuu vihreät kasvikset ja raikas sitruuna. Tämä perinteisen lasagnen keveä pikkusisko on herkullinen arkiruoka.

Ainekset

6 annosta

Mifu-kasvisseos

1
sipuli
2 vartta
varsiselleriä
1 pkt (330 g)
1 rkl
1 tl
chilihiutaleita
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
300 g
pakasteherneitä

Sitruunainen juustokastike

3 rkl
vehnäjauhoja
3 rkl
8 dl
1 pussi (150 g)
1 tl
sitruunankuorta
½ tl
suolaa

Lisäksi

6
lasagnelevyä
50 g
lehtipersiljaa
100 g
rucolaa

Ohje

  1. Hienonna sipuli ja varsiselleri. Paista ne ja Mifu kuumalla pannulla Oivariini rasvassa. Mausta. Lisää herneet. Siirrä sivuun odottamaan.
  2. Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä keskilämmöllä samalla sekoittaen. Lisää maito muutamassa erässä samalla voimakkaasti sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää juustoraaste, sekoita. Mausta.
  3. Levitä voideltuun uunivuokaan (n. 25 x 18 cm) ensin puolet Mifu-kasvisseoksesta, sitten kolmasosa juustokastikkeesta. Ripottele väliin hienonnettua persiljaa ja rucolaa. Asettele päälle kerros lasagnelevyjä. Tee vielä toinen kerros samoin. Kaada pinnalle loppu juustokastike.
  4. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
129 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)