
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaMifu-kasvisseos
- 1 sipuli
- 2 vartta varsiselleriä
-
1 pkt (330 g)
Valio MiFU® ruokaraetta OriginalValio MiFU® ruokarakeet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa…
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl chilihiutaleita
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 300 g pakasteherneitä
Sitruunainen juustokastike
- 3 rkl vehnäjauhoja
-
45 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
8 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental punaleima raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 tl sitruunankuorta
- ½ tl suolaa
Lisäksi
- 6 lasagnelevyä
- 50 g (4 dl) lehtipersiljaa
- 100 g rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli ja varsiselleri. Paista ne ja Mifu kuumalla pannulla Oivariini rasvassa. Mausta. Lisää herneet. Siirrä sivuun odottamaan.
- Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä keskilämmöllä samalla sekoittaen. Lisää maito muutamassa erässä samalla voimakkaasti sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää juustoraaste, sekoita. Mausta.
- Levitä voideltuun uunivuokaan (n. 25 x 18 cm) ensin puolet Mifu-kasvisseoksesta, sitten kolmasosa juustokastikkeesta. Ripottele väliin hienonnettua persiljaa ja rucolaa. Asettele päälle kerros lasagnelevyjä. Tee vielä toinen kerros samoin. Kaada pinnalle loppu juustokastike.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä