Mifu-minestronekeitto

Mifu-minestronekeitto
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mifu-minestronekeitto

Mifu-minestronekeitto

Voiko hyvän minestronekeiton tehdä ilman kinkkua? Nyt voi. Mifunoi minestronekeitosta mehevä, ruokaisa ja herkullinen keitto käyttämällä kinkun sijaan proteiinipitoista Mifu ruokaraetta.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
66 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
200 - 250 g
valkokaalia
1 (100 g)
porkkana
1
valkosipulin kynsi
2 rkl
1 rkl
tomaattipyreetä
1 l
vettä
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 ½
kasvisliemikuutiota
1 tl
sokeria
½ (150 g)
purjoa
1 (200 g)
punainen paprika
2 (100 g)
varsisellerin vartta
1 - 1 1/2 dl ( 75 g)
minipastaa
1 - 2 pkt (à 330 g)
¼ tl
rouhittua mustapippuria
1 dl
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Suikaloi kaali ja porkkana. Hienonna valkosipuli.
  2. Kuumenna rasva isossa kattilassa. Lisää kaali, porkkana, valkosipuli ja tomaattipyree. Kuullota sekoitellen 5 min.
  3. Lisää vesi, tomaattimurska, liemikuutiot ja sokeri.
  4. Keitä kasviksia kannen alla 15 min. Hienonna keiton kiehuessa puhdistettu purjo, suikaloi paprika ja kuutioi sellerit pieniksi paloiksi.
  5. Lisää pasta, kasvikset ja Mifu ruokarae. Mausta pippurilla.
  6. Keitä 5 - 10 min, riippuen pastan keittoajasta. Tarkista suola.
  7. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
  8. Katso videolta lisää Mifu ruokarakeen käyttötapoja:

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
45 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.