Mifu-minestronekeitto

Mifu-minestronekeitto

40 min
keskitaso
45 kcal / 100g
6
6

Voiko hyvän minestronekeiton tehdä ilman kinkkua? Nyt voi. Mifunoi minestronekeitosta mehevä, ruokaisa ja herkullinen keitto käyttämällä kinkun sijaan proteiinipitoista Mifu ruokaraetta.

Ainekset

5 annosta
200 - 250 g
valkokaalia
1 (100 g)
porkkana
1
valkosipulin kynsi
2 rkl
1 rkl
tomaattipyreetä
1 l
vettä
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 ½
kasvisliemikuutiota
1 tl
sokeria
½ (150 g)
purjoa
1 (200 g)
punainen paprika
2 (100 g)
varsisellerin vartta
1 - 1 1/2 dl ( 75 g)
minipastaa
1 - 2 pkt (à 330 g)
¼ tl
rouhittua mustapippuria
1 dl
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Suikaloi kaali ja porkkana. Hienonna valkosipuli.
  2. Kuumenna rasva isossa kattilassa. Lisää kaali, porkkana, valkosipuli ja tomaattipyree. Kuullota sekoitellen 5 min.
  3. Lisää vesi, tomaattimurska, liemikuutiot ja sokeri.
  4. Keitä kasviksia kannen alla 15 min. Hienonna keiton kiehuessa puhdistettu purjo, suikaloi paprika ja kuutioi sellerit pieniksi paloiksi.
  5. Lisää pasta, kasvikset ja Mifu ruokarae. Mausta pippurilla.
  6. Keitä 5 - 10 min, riippuen pastan keittoajasta. Tarkista suola.
  7. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
  8. Katso videolta lisää Mifu ruokarakeen käyttötapoja:

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
45 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)