Mifu-munakas

Mifu-munakas

Valmista kasvis-ovoruokavalioon sopiva "mifunoitu" munakas. Munakas saa ruokaisuutta ja samalla se maustuu Mifu ruokarakeen avulla. Kahden kurkun mix viimeistelee maut ja suolan kohdilleen.

Ainekset2 annosta

2 annosta
5
kananmunaa
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
1 pkt (330 g)
mustapippuria myllystä
pala (25 g)
purjoa hienonnettuna

Pinnalle

1 dl
hienonnettua persiljaa
¼
kurkkua
1 pieni
maustekurkku

Paistamiseen

1 rkl

Ohje

  1. Sekoita munat, valkoviinietikka ja Oivariini rasva kulhossa.
  2. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää Mifu ruokarae ja ruskista se kevyesti harvakseltaan sekoittaen, lisää lopussa purjo. Mausta pippurilla.
  3. Kaada munamassa tasaisesti pannulle. Vedä lastalla muutamia vetoja reunoista keskustaan päin. Alenna lämpö matalalle teholle ja laita kansi päälle. Anna munakkaan kypsyä 5 min.
  4. Yhdistä persilja ja pieniksi kuutioiksi paloitellut kurkut. Nosta munakkaan päälle.
  5. Tarjoa lounasruokana leivän kanssa tai osana iltapalaa.
Vinkki

Vinkki

Jos jätät suolakurkun munakkaan päältä pois, ripauta päälle hieman suolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›