Mifu-munakas

Mifu-munakas
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mifu-munakas

Mifu-munakas

Valmista kasvis-ovoruokavalioon sopiva "mifunoitu" munakas. Munakas saa ruokaisuutta ja samalla se maustuu Mifu ruokarakeen avulla. Kahden kurkun mix viimeistelee maut ja suolan kohdilleen.

Valmistusaika

Työaika
15 min
hauduttaminen
5 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
5
kananmunaa
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
1 pkt (330 g)
mustapippuria myllystä
pala (25 g)
purjoa hienonnettuna

Pinnalle

1 dl
hienonnettua persiljaa
¼
kurkkua
1 pieni
maustekurkku

Paistamiseen

1 rkl

Ohje

  1. Sekoita munat, valkoviinietikka ja Oivariini rasva kulhossa.
  2. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää Mifu ruokarae ja ruskista se kevyesti harvakseltaan sekoittaen, lisää lopussa purjo. Mausta pippurilla.
  3. Kaada munamassa tasaisesti pannulle. Vedä lastalla muutamia vetoja reunoista keskustaan päin. Alenna lämpö matalalle teholle ja laita kansi päälle. Anna munakkaan kypsyä 5 min.
  4. Yhdistä persilja ja pieniksi kuutioiksi paloitellut kurkut. Nosta munakkaan päälle.
  5. Tarjoa lounasruokana leivän kanssa tai osana iltapalaa.
Vinkki

Vinkki

Jos jätät suolakurkun munakkaan päältä pois, ripauta päälle hieman suolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›