Mifu-pinaattifrittata

Mifu-pinaattifrittata
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mifu-pinaattifrittata

Mifu-pinaattifrittata

Frittata eli uunimunakas on monipuolinen tarjottava: Se toimii lämpimänä tarjottuna joko pääruokana tai iltapalana. Kylmänä sen taas voi paloitella ja nostaa sormisyötäväksi vaikka buffetpöytään. Tämä maukas frittata pannulla täydentyy vihreillä kasviksilla ja proteiinipitoisella Mifulla.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
6
kananmunaa
1 dl
½ tl
rouhittua mustapippuria
2 (200 g)
sipulia
1
valkosipulin kynsi
100 (4 kpl)
tuoretta, vihreää parsaa
6 - 7 kpl
kirsikkatomaatteja
150 g
lehtipinaattia
½ tl
suolaa
1 pkt (330 g)
Valio MiFU® ruokaraetta Original

tai 1 pktValio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaatti
1 dl
2 rkl
pinjansiemeniä

Paistamiseen

2 rkl

Ohje

  1. Valitse iso paistinpannu, joka kestää 180 asteen lämpötilaa.
  2. Sekoita munat, maito ja mustapippuri kulhossa.
  3. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna tai murskaa valkosipuli valkosipulinpuristimella.
  4. Kuori parsat. Poista kova tyvi. Leikkaa ne vinoittain ohuiksi viipaleiksi. Puolita tomaatit.
  5. Huuhtele ja kuivaa pinaatit. Leikkaa hieman pienemmiksi.
  6. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää sipulit, parsa ja Mifu. Paista, kunnes Mifu on saanut hieman paistopintaa (4 - 5 min). Lisää pinaatti. Paista muutama min. Mausta suolalla.
  7. Valuta päälle muna-maitoseos ja tasoita ainesten pinta pannulla. Voit myös kevyesti nostella pinaattia esiin, jolloin frittatasta tulee väriltään vihreämpi. Ripota päälle tomaatit ja juustoraaste.
  8. Kypsennä 180 asteisessa uunissa uunin keski-/yläosassa 20 min, lisää puolessa välissä pinjansiemenet.
  9. Tarjoa lämpimänä pääruokana. Kylmänä frittatan voi paloitella ja tarjota pienempinä annospaloina.
Vinkki

Vinkki

Halkaise parsojen nuput pituussuunnassa, voitele ne Oivariini rasvalla ja lisää ne frittatan pinnalle pinjansiementen kanssa yhtä aikaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›