
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni180°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 kananmunaa
-
1 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 2 (200 g) sipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 4 (100 g) tuoretta, vihreää parsaa
- 6-7 kirsikkatomaatteja
- 150 g lehtipinaattia
- ½ tl suolaa
-
1 pkt (330 g)
Valio MiFU® ruokaraetta OriginalValio MiFU® ruokarakeet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa…
-
1 pkt (330 g) Valio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaatti
Voit kokeilla myös -
-
1 dl
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- 2 rkl pinjansiemeniä
Paistamiseen
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Valitse iso paistinpannu, joka kestää 180 asteen lämpötilaa.
- Sekoita munat, maito ja mustapippuri kulhossa.
- Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna tai murskaa valkosipuli valkosipulinpuristimella.
- Kuori parsat. Poista kova tyvi. Leikkaa ne vinoittain ohuiksi viipaleiksi. Puolita tomaatit.
- Huuhtele ja kuivaa pinaatit. Leikkaa hieman pienemmiksi.
- Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää sipulit, parsa ja Mifu. Paista, kunnes Mifu on saanut hieman paistopintaa (4 - 5 min). Lisää pinaatti. Paista muutama min. Mausta suolalla.
- Valuta päälle muna-maitoseos ja tasoita ainesten pinta pannulla. Voit myös kevyesti nostella pinaattia esiin, jolloin frittatasta tulee väriltään vihreämpi. Ripota päälle tomaatit ja juustoraaste.
- Kypsennä 180 asteisessa uunissa uunin keski-/yläosassa 20 min, lisää puolessa välissä pinjansiemenet.
- Tarjoa lämpimänä pääruokana. Kylmänä frittatan voi paloitella ja tarjota pienempinä annospaloina.
KORISTELUVINKKI
- Halkaise parsojen nuput pituussuunnassa, voitele ne Oivariini rasvalla ja lisää ne frittatan pinnalle pinjansiementen kanssa yhtä aikaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa