Frittata eli uunimunakas on monipuolinen tarjottava: Se toimii lämpimänä tarjottuna joko pääruokana tai iltapalana. Kylmänä sen taas voi paloitella ja nostaa sormisyötäväksi vaikka buffetpöytään. Tämä maukas frittata pannulla täydentyy vihreillä kasviksilla ja proteiinipitoisella Mifulla.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
6 | kananmunaa |
1 dl | |
½ tl | rouhittua mustapippuria |
2 (200 g) | sipulia |
1 | valkosipulin kynsi |
100 (4 kpl) | tuoretta, vihreää parsaa |
6 - 7 kpl | kirsikkatomaatteja |
150 g | lehtipinaattia |
½ tl | suolaa |
1 pkt (330 g) | Valio MiFU® ruokaraetta Original tai 1 pktValio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaatti |
1 dl | |
2 rkl | pinjansiemeniä |
Paistamiseen | |
---|---|
2 rkl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.