
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 sipuli
- ½ punaista paprikaa
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 2 dl risottoriisiä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 5 vartta timjamia
- 2 dl paseerattua tomaattia
- 8 dl kasvislientä
- ½ tl suolaa
- 2 tl sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 pkt (330 g)
Valio MiFU® ruokaraetta Välimeren tomaattiValio MiFU® ruokarakeet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Pese paprika, poista siemenet ja siemenkalvot. Kuutioi.
- Kuumenna voi korkeareunaisessa pannussa tai laakeassa kattilassa. Kuullota kasvikset ja risottoriisi.
- Lisää punaviinietikka ja anna höyrystyä. Lisää paseerattu tomaatti ja timjaminoksat. Sekoita.
- Lisää kuumaa kasvislientä muutama desilitra kerrallaan. Anna kiehua keskilämmöllä. Lisää lientä aina kun neste on imeytynyt.
- Paista Mifu erillisessä pannussa risoton kypsyessä.
- Kun risotto on kypsää (hiukan purutuntumaa jäljellä) mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
- Annostele risotto lautasille ja lisää pinnalle paistettua Mifua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
81 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
10,3 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä