Mifu risotto

Mifu risotto

Kauniin punainen risotto maistuu herkullisena arkiruokana Mifulla höystettynä.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
1
sipuli
½
punaista paprikaa
2 - 3
valkosipulin kynttä
2 dl
risottoriisiä
1 rkl
punaviinietikkaa
5 vartta
timjamia
2 dl
paseerattua tomaattia
8 dl
kasvislientä
½ tl
suolaa
2 tl
sokeria
mustapippuria myllystä
1 pkt (330 g)

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Pese paprika, poista siemenet ja siemenkalvot. Kuutioi.
  2. Kuumenna voi korkeareunaisessa pannussa tai laakeassa kattilassa. Kuullota kasvikset ja risottoriisi.
  3. Lisää punaviinietikka ja anna höyrystyä. Lisää paseerattu tomaatti ja timjaminoksat. Sekoita.
  4. Lisää kuumaa kasvislientä muutama desilitra kerrallaan. Anna kiehua keskilämmöllä. Lisää lientä aina kun neste on imeytynyt.
  5. Paista Mifu erillisessä pannussa risoton kypsyessä.
  6. Kun risotto on kypsää (hiukan purutuntumaa jäljellä) mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
  7. Annostele risotto lautasille ja lisää pinnalle paistettua Mifua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
8 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)