Mifu tacot

Mifu tacot
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mifu tacot

Makean tulinen ananastäyte on yllättävän herkullinen pari rapeaksi paistetulle Mifu ruokarakeelle.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (330 g)
1
avokado
2
limeä
1 ruukku
tuoretta korianteria
8 kpl
taco- tai tortillaveneitä
2 dl

Tulinen ananastäyte

2 tlk (à 220/140 g)
ananasrenkaita
1
sipuli
2
punaista chilipalkoa
2 rkl
1 pussi (200 g)
pakastemaissia
1 rkl
vaaleaa balsamiviinietikkaa
1 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
1 rkl
maissitärkkelystä

Ohje

  1. Valmista ensin tulinen ananastäyte. Hienonna ananasrenkaat (säästä mehu), kuorittu sipuli ja chilit (poista siemenet ja siemenkalvot halutessasi).
  2. Kuumenna Oivariini pannussa. Lisää ananas, sipuli, chili ja maissi. Kuullota hetki. Mausta balsamiviinietikalla, sokerilla ja suolalla. Sekoita maissitärkkelys ananasmehuun ja kaada pannulle. Kuumenna kunnes seos kiehahtaa ja neste saostuu.
  3. Paista Mifu kuumalla pannulla Oivariini rasvassa. Kuutioi avokado, leikkaa limet lohkoiksi, hienonna korianteri.
  4. Laita ainekset tarjolle eri astioihin, jolloin jokainen ruokailija voi täyttää taco-veneensä itse. Tarjoile Mifu ja ananastäyte kuumina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›