Mifu tacot

Mifu tacot

30 min
keskitaso
120 kcal / 100g
2
2

Makean tulinen ananastäyte on yllättävän herkullinen pari pippuriselle Mifulle.

Ainekset

4 annosta
1 pkt (330 g)
1
avokado
2
limeä
1 ruukku
tuoretta korianteria
8 kpl
taco- tai tortillaveneitä
2 dl

Tulinen ananastäyte

2 tlk (à 220/140 g)
ananasrenkaita
1
sipuli
2
punaista chilipalkoa
2 rkl
1 pussi (200 g)
pakastemaissia
1 rkl
vaaleaa balsamiviinietikkaa
1 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
1 rkl
maissitärkkelystä

Ohje

  1. Valmista ensin tulinen ananastäyte. Hienonna ananasrenkaat (säästä mehu), kuorittu sipuli ja chilit (poista siemenet ja siemenkalvot halutessasi).
  2. Kuumenna Oivariini pannussa. Lisää ananas, sipuli, chili ja maissi. Kuullota hetki. Mausta balsamiviinietikalla, sokerilla ja suolalla. Sekoita maissitärkkelys ananasmehuun ja kaada pannulle. Kuumenna kunnes seos kiehahtaa ja neste saostuu.
  3. Paista Mifu kuumalla pannulla Oivariini rasvassa. Kuutioi avokado, leikkaa limet lohkoiksi, hienonna korianteri.
  4. Laita ainekset tarjolle eri astioihin, jolloin jokainen ruokailija voi täyttää taco-veneensä itse. Tarjoile Mifu ja ananastäyte kuumina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
6 g
Suola
2,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)