Mifu vegepullat tomaattikastikkeessa

Mifu vegepullat tomaattikastikkeessa
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Mifu vegepullat tomaattikastikkeessa

Mifu vegepullat tomaattikastikkeessa

Klassikko Italiasta maistuu koko perheelle. Vegepihveistä saa helposti muotoiltua pyöryköitä, jotka mehevöityvät helppotekoisessa tomaattikastikkeessa. Pastaa vierelle ja ateria on valmis.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rasiaa
1 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä

Kastike

1
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
oliiviöljyä
2 prk ( à 400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 rkl
ruokokidesokeria
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Tarjoiluun

keitettyä pastaa
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Leikkaa vegepihvit neljään osaan. Pyörittele lohkot pyöryköiksi kostutetuin käsin.
  2. Paista pyörykät pannulla öljyssä kullanruskeiksi.
  3. Valmista tomaattikastike. Hienonna sipulit ja kuullota niitä kattilan pohjalla öljyssä. Lisää tomaattimurska ja mausta. Anna hautua hetki. Lisää paistetut vegepyörykät kastikkeeseen.
  4. Tarjoile keitetyn pastan, veggieraasteen ja tuoreen basilikan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›