Mifunara

Reseptiyhteistyö: Soppa365

Mifunara

Mifunara

Reseptiyhteistyö Soppa365

Soppa365 kokit testasivat Valio MiFU® ruokaraetta ja mifunoivat omia suosikkiruokiaan. Lopputuloksena syntyi 5 maukasta reseptiä, joista tässä Anu Braskin Mifunara.

4 Henkilölle
15 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

330 g
Valio MiFU® original
1 tl
Savupaprikajauhe
2 kpl
Keltasipuli
2 kpl
Valkosipulinkynsi
3 rkl
tuoretta rosmariinia
2 rkl
öljyä
¼ tl
Sokeria
½ tl
suolaa
4 kpl
Kananmuna, huoneenlämpöinen
150 g
Parmesan/pecorinojuustoa, raaste
1 dl
pastan keitinvettä
¼ tl
mustapippuria
400 g
spagettia
3 l
vettä
1 rkl
suolaa

Ohje

  1. Laita spagetti kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen.
  2. Ravista Mifu-pakettia. Kuumenna pannu kuumaksi ja kumoa Mifu pannulle. Paista noin 5 minuuttia niin, että Mifun mausteliemi keittyy kasaan. Mausta Mifu savupaprikalla ja nosta sivuun.
  3. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna rosmariini.
  4. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Laita sipuliviipaleet ja valkosipulit pannuun. Lisää sokeri ja ruskista 5 minuuttia. Lisää joukkoon paistettu Mifu, hienonnettu rosmariini ja suola.
  5. Riko kananmunat kulhoon ja raasta joukkoon juusto. Säästä 1 dl juustoraastetta ripoteltavaksi annosten päälle. Sekoita tasaiseksi.
  6. Ota kupillinen pastavettä talteen. Kaada kypsä pasta siivilään, valuta hetki ja kaada pasta takaisin kattilaan.
  7. Lisää heti joukkoon muna-juustoseos ja sekoita voimakkaasti, kunnes juusto sulaa ja pastaan muodostuu vaalea "kastike". Mikäli pasta vaikuttaa kuivalta, lisää joukkoon lämmintä keitinvettä vähän kerrallaan. Sekoita spagetin sekaan paistettu Mifu-sipuli-paistos.
  8. Ripottele annoksen päälle parmesanraastetta.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.