Miilunpolttajan pikapasta

Miilunpolttajan pikapasta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Miilunpolttajan pikapasta

Miilunpolttajan pikapasta

Nopea, juustoinen pasta-annos, tällä kerralla ilman munaa valmistettuna.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (120 g)
fileepekonia tai savukinkkua pieninä kuutioina
1 l
pastaa esim. mini penne rigate
1 - 2 prk (à 2,5 dl)
½ dl
tuoretta persiljaa

Tarjoiluun

1 pussi (150 g)
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa fileepekoni saksilla kuutioiksi. Paahda kuutiot rapeiksi pinnoitetussa, tilavassa kattilassa keskilämmöllä (n. 2 min). Jos käytät kinkkukuutioita, voit halutessasi paahtaa myös ne. Siirrä esim. lautaselle.
  2. Keitä pasta samassa kattilassa kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois ja kaada pasta takaisin kattilaan.
  3. Lisää pastan joukkoon juustokerma. Kuumenna välillä sekoittaen.
  4. Lisää pekoni- tai kinkkukuutiot ja hienonnettu persilja.
  5. Ripota annosten päälle juustoraastetta ja jauha myllystä mustapippuria. Tarjoa heti.
Vinkki

Vinkki

Käytä vedenkeitintä veden kuumennukseen niin saat pastan nopeammin kiehumaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
269 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.