Minna Kuukan kantarellicapuccinoa ja paistettuja kantarelleja

Reseptiyhteistyö: MasterChef

Minna Kuukan kantarellicapuccinoa ja paistettuja kantarelleja

Minna Kuukan kantarellicapuccinoa ja paistettuja kantarelleja

Reseptiyhteistyö MasterChef

Minna Kuukan kantarellicapuccinoa ja paistettuja kantarelleja

Ensimmäisessä jaksossa kilpailijat saivat tehtäväkseen valmistaa annoksen, jota voisivat syödä autiolla saarella joka päivä loppuelämänsä ajan.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Kantarellicapuccino

0,5 L Kantarelleja
1 kpl Salottisipuli
2 kpl Valkosipulinkynsiä
2 rkl Vehnäjauhoja
3 dl Kanalientä
2 dl Kuohukermaa
3 oksaa Timjami
2 rkl Voita
Pippuri
Suola

Ohje

  1. Putsaa ja pilko kantarellit. Hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista sipulit ja kantarellit voissa pannulla.
  2. Ripottele päälle vehnäjauhot ja kypsennä jauhoja hetki. Lisää kanaliemi ja keitä hiljalleen keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kerma ja lämmitä kuumaksi. Mausta timjamilla, pippurilla ja suolalla.
  3. Laita kantarelliseos blenderiin ja aja tasaiseksi kuohkeaksi capuccinoksi. Siivilöi neste ja laita sifoniin yhden patruunan kanssa.
  4. Kokoa annos. Voita koristella valmiin annoksen paistetuilla sienillä ja tuoreilla yrteillä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

MasterChef VIP

Tänä keväänä MasterChefin himoitusta tittelistä kisaa joukko tunnettuja suomalaisia. Julkkisten tähdittämä MasterChef VIP käynnistyy 2.3. Valio on mukana mestarikokin metsästyksessä.

Tutustu ohjelmaan

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.