Minna Kuukan Piemonten paprikoita, paistettuja jättikatkaravun pyrstöjä ja paprikapyrettä

Reseptiyhteistyö: MasterChef

Minna Kuukan Piemonten paprikoita, paistettuja jättikatkaravun pyrstöjä ja paprikapyrettä

Minna Kuukan Piemonten paprikoita, paistettuja jättikatkaravun pyrstöjä ja paprikapyrettä

Reseptiyhteistyö MasterChef

Minna Kuukan Piemonten paprikoita, paistettuja jättikatkaravun pyrstöjä ja paprikapyrettä

6. jakson painetehtävässä kilpailijat saivat valita haluamansa raaka-ainekorit, mutta samalla menettivät vaihtokauppana kokkausaikaa.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Paprikat

1 kpl Paprika, punainen
1 kpl Paprika, keltainen
100 g Kirsikkatomaatteja
3 oksaa Timjami
Mozzarella juustoraastetta
Suola
Pippuri

Jättikatkaravun pyrstöt

8 kpl Jättikatkaravun pyrstöjä
2 rkl Voita
2 oksaa Timjamia
Suola
Pippuri

Paprikapyre

2 kpl Suippopaprikoita
150 g Kirsikkatomaatteja
Oliiviöljy
Suola

Ohje

  1. Valmista paprikapyre. Pilko paprikat ja tomaatit isoiksi paloiksi. Kuullota pehmeiksi öljyssä ja laita blenderiin. Aja pyreeksi ja mausta suolalla.
  2. Valmista paprikat. Pilko paprikat pystysuunnassa neljään osaan ja kirsikkatomaatit kahtia. Asettele kirsikkatomaatit paprikaveneisiin. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla. Laita osaan paprikaveneistä palat mozzarellaa. Paista 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
  3. Valmista jättikatkaravun pyrstöt. Poista ravuista suolet. Paista voissa pannulla yrttien kanssa. Mausta pippurilla ja suolalla.
  4. Kokoa annos. Tarjoile vaalean leivän kanssa ja koristele tuoreilla yrteillä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

MasterChef VIP

Tänä keväänä MasterChefin himoitusta tittelistä kisaa joukko tunnettuja suomalaisia. Julkkisten tähdittämä MasterChef VIP käynnistyy 2.3. Valio on mukana mestarikokin metsästyksessä.

Tutustu ohjelmaan

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›