Minttu-mansikkarahka

Minttu-mansikkarahka

Raikas minttu piristää mansikkarahkan ja sopii hyvin kesäpäivän jälkkäriksi. Tarjoa mansikkarahka kylmänä.

Ainekset6 annosta

6 annosta
5 dl
mansikoita
2 - 3 rkl
sokeria
1 - 2 rkl
tuoretta minttua
1 prk (2 dl)
1 prk (200 g)

Koristeeksi

6 kpl
suklaakeksejä esim. Suklaalehti

Ohje

  1. Viipaloi mansikat. Lisää niihin sokeri ja hienonnettu minttu. Sekoittele ja anna maustua hetki.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää mansikkarahka. Lusikoi annoslaseihin kerroksittain rahkaseosta ja mansikoita.
  3. Koristele kekseillä. Tarjoa minttu-mansikkarahka kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›