Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Minttu-mansikkarahka

Raikas minttu piristää mansikkarahkan ja sopii hyvin kesäpäivän jälkkäriksi. Tarjoa mansikkarahka kylmänä.

Minttu-mansikkarahka
Minttu-mansikkarahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Koristeeksi

  • 6 suklaakeksejä esim. Suklaalehti

Ohje

  1. Viipaloi mansikat. Lisää niihin sokeri ja hienonnettu minttu. Sekoittele ja anna maustua hetki.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää mansikkarahka. Lusikoi annoslaseihin kerroksittain rahkaseosta ja mansikoita.
  3. Koristele kekseillä. Tarjoa minttu-mansikkarahka kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 212 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 17,2 g
Rasva 14,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,1 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search