
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g mansikoita
- 2-3 rkl sokeria
- 1-2 rkl tuoretta minttua
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa mansikkaValio maustettu rahka mansikka sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
Koristeeksi
- 6 suklaakeksejä esim. Suklaalehti
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi mansikat. Lisää niihin sokeri ja hienonnettu minttu. Sekoittele ja anna maustua hetki.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää mansikkarahka. Lusikoi annoslaseihin kerroksittain rahkaseosta ja mansikoita.
- Koristele kekseillä. Tarjoa minttu-mansikkarahka kylmänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
212 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
17,2 g
Rasva
14,3 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa