Siirry sisältöön
Minttu-mansikkarahka

Minttu-mansikkarahka

Raikas minttu piristää mansikkarahkan ja sopii hyvin kesäpäivän jälkkäriksi. Tarjoa mansikkarahka kylmänä.

Minttu-mansikkarahka

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g mansikoita
  • 2-3 rkl sokeria
  • 1-2 rkl tuoretta minttua
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 1 prk (200 g)
    Valio maustettua rahkaa mansikka
    Valio maustettu rahka mansikka sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
    Valio maustettu rahka 200 g mansikka laktoositon

Koristeeksi

  • 6 suklaakeksejä esim. Suklaalehti

Ohje

  1. Viipaloi mansikat. Lisää niihin sokeri ja hienonnettu minttu. Sekoittele ja anna maustua hetki.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää mansikkarahka. Lusikoi annoslaseihin kerroksittain rahkaseosta ja mansikoita.
  3. Koristele kekseillä. Tarjoa minttu-mansikkarahka kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 212 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 17,2 g
Rasva 14,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,1 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search