Minttu-mansikkarahka

Minttu-mansikkarahka

25 min
helppo
199 kcal / 100g
3
1

Raikas minttu piristää mansikkarahkan ja sopii hyvin kesäpäivän jälkkäriksi. Tarjoa mansikkarahka kylmänä.

Ainekset

6 annosta
5 dl
mansikoita
2 - 3 rkl
sokeria
1 - 2 rkl
tuoretta minttua
1 prk (2 dl)
1 prk (200 g)

Koristeeksi

6 kpl
suklaakeksejä esim. Suklaalehti

Ohje

  1. Viipaloi mansikat. Lisää niihin sokeri ja hienonnettu minttu. Sekoittele ja anna maustua hetki.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää mansikkarahka. Lusikoi annoslaseihin kerroksittain rahkaseosta ja mansikoita.
  3. Koristele kekseillä. Tarjoa minttu-mansikkarahka kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
199 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
14 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)