Minttu-suklaakääretorttu

Minttu-suklaakääretorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Minttu-suklaakääretorttu

Minttu-suklaakääretorttu

Suklaakääretorttu minttuisella Marianne-crush-rouheella on varma valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
10 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset15 annosta

15 annosta

Pohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta

Täyte

1 prk (2 dl)
1 prk (200 g)
3 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
Marianne crush -rouhetta

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset ja sekoita varoen. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
    http://www.youtube.com/watch?v=JDSEEd3LxTI
  2. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 7 - 8 min. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.
  3. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka, sokerit ja Marianne-rouhe. Levitä seos jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullaksi ja anna vetäytyä hetken aikaa jääkaapissa ennen tarjoilua

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
266 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›