Siirry sisältöön
Minttu-vaniljaslush

Minttu-vaniljaslush

Slush -juoma on nuorison ja nuorten aikuisten hitti. Se on raikasta, jäähileistä juomaa, joka valmistetaan usein mehupohjaisena. Kokeile nyt raikasta maitopohjaista slushia välipalana, seurustelu- tai palautusjuomana.

Minttu-vaniljaslush

Ainesosat

isoa lasillista

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 l
    Valio Plus™ kevytmaitoa
    Valio Plus™ kevytmaito on erinomainen valinta ruokajuomaksi, koska se sisältää runsaasti hyvälaatuista maitoproteiinia, kalsiumia ja…
    Valio Plus™ kevytmaito 1 l
  • 6 g mintunlehtiä
  • 1 rkl limettimehua (tuorepuristettua)
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria

Ohje

  1. Kaada maito kannuun tai kulhoon.
  2. Lisää hienonnetut mintunlehdet, limettimehu, sokeri ja vaniljasokeri.
  3. Laita kannu pakastimeen n. 3 tunniksi, kunnes juoma on osin jäätynyt. Jäädyttämistä nopeuttaa, jos jaat juoman kahteen astiaan.
  4. Soseuta sauvasekoittimella. Jos seos on jäätynyt liiaksi, anna sen ensin hetki sulaa tai jos rakenne ei ole tarpeeksi jäähileistä soseuttamisen jälkeen, jatka pakastamista.
  5. Nauti slush pirtelön tapaan tai palautusjuomana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 8,2 g
Rasva 1,4 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search