
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g sokeriherneitä
- 150 g vihreitä papuja
- 100 g pakasteherneitä
- 3 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 2-3 rkl limemehua
- ½ dl minttua
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- ½ dl pistaasipähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele sokeriherneet ja pavut. Poista tarvittaessa kovat kannat. Puolita tai leikkaa kolmeen osaan.
- Kiehauta sokeriherneet, pavut ja herneet nopeasti (1 - 2 min) suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä huuhtelemalla kylmällä vedellä.
- Mausta kasvikset oliiviöljyllä, limemehulla, hienonnetulla mintulla, suolalla ja pippurilla.
- Kaada seos tarjoiluvadille. Murra päälle kotijuusto. Lisää rouhitut pistaasipähkinät.
- Valuta lopuksi pinnalle öliiviöljyä ja limemehua. Lisää vielä sormisuolaa. Tarjoa lisäkesalaattina.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
4 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä