Minttusuklaarahka

Minttusuklaarahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Minttusuklaarahka

Minttusuklaarahka

Kesäauringon kypsyttämät marjat ovat Suomen kesän parasta antia. Herkullinen jälkiruoka yhdistää kesän suosikkimaut, minttusuklaan ja mansikan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (2 dl)
1 ½ rkl
kaakaojauhetta
1 prk (200 g)
1 dl (70 g)
Marianne crush -rouhetta
3 rkl
sokeria
3 - 5 dl
mansikoita tai vadelmia

Ohje

  1. Vatkaa kerma ja kaakaojauhe vaahdoksi.
  2. Yhdistä kermavaahtoon rahka, crush-rouhe ja sokeri.
  3. Puolita tai paloittele mansikat neljään osaan ja lisää kerma-rahkaseokseen. Vadelmat voi lisätä kokonaisina. Säästä marjoja ja crush-rouhetta vähän koristeeksi.
  4. Jaa annoslaseihin. Koristele.
  5. Tarjoa kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›