Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Minttusuklaarahka

Kesäauringon kypsyttämät marjat ovat Suomen kesän parasta antia. Herkullinen jälkiruoka yhdistää kesän suosikkimaut, minttusuklaan ja mansikan.

Minttusuklaarahka
Minttusuklaarahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Vatkaa kerma ja kaakaojauhe vaahdoksi.
  2. Yhdistä kermavaahtoon rahka, crush-rouhe ja sokeri.
  3. Puolita tai paloittele mansikat neljään osaan ja lisää kerma-rahkaseokseen. Vadelmat voi lisätä kokonaisina. Säästä marjoja ja crush-rouhetta vähän koristeeksi.
  4. Jaa annoslaseihin. Koristele.
  5. Tarjoa kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 18,5 g
Rasva 17,6 g
Tyydyttynyt rasva 10,3 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search