Minttusuklaarahka

Minttusuklaarahka

Kesäauringon kypsyttämät marjat ovat Suomen kesän parasta antia. Herkullinen jälkiruoka yhdistää kesän suosikkimaut, minttusuklaan ja mansikan.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (2 dl)
1 ½ rkl
kaakaojauhetta
1 prk (200 g)
1 dl (70 g)
Marianne crush -rouhetta
3 rkl
sokeria
3 - 5 dl
mansikoita tai vadelmia

Ohje

  1. Vatkaa kerma ja kaakaojauhe vaahdoksi.
  2. Yhdistä kermavaahtoon rahka, crush-rouhe ja sokeri.
  3. Puolita tai paloittele mansikat neljään osaan ja lisää kerma-rahkaseokseen. Vadelmat voi lisätä kokonaisina. Säästä marjoja ja crush-rouhetta vähän koristeeksi.
  4. Jaa annoslaseihin. Koristele.
  5. Tarjoa kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,1 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›