Mozzarellabruschetat

Mozzarellabruschetat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mozzarellabruschetat

Mozzarellabruschetat

Klassinen italialainen alku- tai pikkuruoka maustetaan basilikatahnalla, tomaatilla ja mozzarella-juustolla. Nam!

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset20 kpl

20 kpl
1
rapeakuorinen patonki

Basilikatahna

50 g
1 ruukku
basilikaa
½ dl
pinjan- tai auringonkukansiemeniä
1 - 2
valkosipulin kynttä
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Päälle

3
tomaattia
1
valkosipulin kynsi
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
2 pkt (à 150 g)
mozzarellaa
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinottain viipaleiksi. Lado viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda 250 asteessa noin 3 min.
  2. Yhdistä pestotahnan aineet monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella tahnaksi. Levitä tahna paahdetuille patonkiviipaleille.
  3. Poista tomaateista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Levitä kuutiot leiville basilikatahnan päälle ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Levitä mozzarellaviipaleet leiville. Laita halutessasi hetkeksi uuniin tai tarjoa sellaisenaan basilikalla koristeltuna

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›